Menüpontok

Garancia

Komondi Péter, +36 70 265 4323

Számunkra az a legfontosabb, hogy megrendelőink tökéletesen elégedettek legyenek választásukkal, ezért nem csak minőségi, mutatós és modern kávégépeket kínálunk, hanem minderre még fél éves garanciát is vállalunk! Ha ez Önnek nem elég, akkor természetesen lehetőséget kínálunk arra is, hogy a garanciát saját igényei szerint kibővítse 12 hónapos, teljes körű szervizgaranciával. 

Hogy a kávégépek kezelése ne okozzon gondot, hogy már az első kávé elkészítése is gördülékenyen haladjon, minden egyes típushoz biztosítunk teljes egészében magyar nyelvű használati utasítást.

Tudnia kell, hogy a garancia esetünkben magában foglalja, persze kizárólag normál használat esetén, a természetes elhasználódásból származó bármilyen nemű hibák teljesen díjmenetes, gyors és hatékony javítását.

A garanciát nem tudjuk vállalni abban az esetben, ha a készüléket nem rendeletetés szerűen használata, így a meghibásodás törvényszerű volt. Ilyen eset lehet, ha karbantartási-, ápolási hiányosságok tapasztalhatóak, ha elmaradt a vízkőtelenítés, vagy azt nem megfelelő termékkel végezte, ha a kávégépen, illetve annak alkatrészein sérülés, törés tapasztalható, vagy ha nem megfelelő minőségű, esetleg szemetes kávé miatt lépett fel darálóhiba.

A webáruházunkban megrendelt kávégép esetében adott egy speciális, alig látható biztonsági matrica. A kávégépet kizárólag a biztonsági matrica eltávolítása után lehet szétszedni, ezért ügyeljen a matricára, mivel annak sérülése, vagy eltávolítása a teljes garancia elvesztésével jár.

Velünk csakis jól járhat, hiszen amennyiben a készülék valamilyen oknál fogva nem javítható vagy a javítása nem gazdaságos, akkor máris egy remek cseregépet biztosítunk, hogy Önnek ne kelljen lemondania a megszokott kávézási rituáléjáról egyetlen reggelen sem!

A garanciális javítás esetén minden alkalommal szükséges a telefonos egyeztetés.

A garanciális javítás minden esetben a vásárlás helyszínén történik. A postázási díj a vásárlóra hárul.