Menüpontok

Kávégépeink

Komondi Péter, +36 70 265 4323

Saeco

Aktuális felújított kávégép kínálatunkat megtalálja Facebook oldalonkon:  My Coffee - Kávégép Center

Ha kávégépet keres, ha biztosra szeretne menni, akkor itt az ideje, hogy megismerje a Saeco kávégépeket, melyeket az igazi minőség és az egyszerű kezelhetőség jellemez. A kiválasztott Saeco kávégép tökéletes működést kínál, sőt olyan esztétikai elemmel gazdagítja környezetét, melyre büszke lehet.

Cégük igyekezett csakis olyan kávégépeket beszerezni, amelyek tökéletes műszaki és esztétikai állapotban vannak. Termékpalettánkon így kedvére válogathat a felújított, használt, szervizelt Saeco automata kávéfőzők sokasága között. A neves olasz cég, a Saeco termékei nem véletlenül foglalnak el oly jelentős helyet Európában a kávéfőzőgép gyártók körében.

Forduljon hozzánk és válogasson a háztartási kávéfőző gépek, valamint a professzionális vendéglátó-ipari berendezések között, hogy mihamarabb megtapasztalhassa az igazi kávé élményét!

 Tovább ▶

Jura

Aktuális felújított kávégép kínálatunkat megtalálja Facebook oldalonkon:  My Coffee - Kávégép Center

A Jura kávégépek nem véletlenül tartoznak a világ legismertebb kávégépei közé. A gyártó készülékei a kávéfőzés tökéletességét nyújtják. Az ismert, nagy múltú svájci gyártó esetében a minőséget készpénznek veheti, avagy ha a Jura mellett dönt biztos lehet benne, hogy nem érheti csalódás.

A neves gyártó felújított, már használt kávéfőzői is sokkal jobban üzemelnek, mint a legtöbb teljesen új készülék. Természetesen fontos, hogy olyan forgalmazótól vásároljon, mint cégünk, hiszen mi rendelkezünk a kellő szakértelemmel, biztosítani tudjuk a teljes körű szerviz szolgáltatást, illetve bármilyen kérdése van, hozzánk fordulhat.

A Jura kávégépek nem csupán minőséget kínálnak, hanem egy igazi művészi remekművet is. Ha mellettünk, illetve a Jura mellett dönt otthona, irodája, kávézója innovatív dísszel lesz gazdagabb!

 Tovább ▶