Menüpontok

Rólunk

Komondi Péter, +36 70 265 4323

Ha eldöntötte, hogy itt az ideje minden reggel a friss kávé illatára ébredni és ennek érdekében hozzánk fordul, akkor biztos lehet benne, hogy minőségi, modern elemekkel felszerelt, darálóval egybeépített, automata kávégépek között válogathat. Természetesen ránk az esetleges javítási munkálatok és a későbbi szerviz során is számíthat, hiszen teljes körű megoldásokkal állunk rendelkezésére.

Mi nem csak átfestett, kifényezett kávégépeket kínálnunk, hiszen amikor egy-egy kávégép hozzánk kerül, akkor azt először is szétszedjük. A szétszedett elemeket egyenként megvizsgáljuk, megtisztítjuk, ha szükséges, akkor pedig kicseréljük. Az esetlegesen felmerült problémákat kijavítjuk, majd csak ezután kerül összeszerelésre a gép, hogy még mielőtt az Önhöz kerül, egy alapos tesztelésen is áttudjon esni. A vízkőtelenítés és a zsírtalanítás, az őrlés finomságának beállítása minden esetben adott.

Számunkra az a legfontosabb, hogy megrendelőink minden esetben tökéletesen elégedettek legyenek választásukkal, ezért ennek érdekében mindent meg is teszünk! Tudjuk jól, hogy nem csak a minőség és a hosszú élettartam számít, így kávégépeink megfelelnek a korszerű design elvárásoknak is, avagy konyhája, irodája vagy épp vendéglátó egységének is méltó díszei lehetnek!