Menüpontok

Szerviz

Komondi Péter, +36 70 265 4323

Kedves Ügyfeleim, Vásárlóim!

Tájékoztatom Önöket, hogy szervizünk a Szombathely Mátyás király út 34. szám alá költözött.

   Nyitvatartás: hétfő: 07:30-16:30; kedd-szerda-csütörtök: 08:00-16:00; péntek: 08:00-14:00; szombat-vasárnap: zárva

   Parkolási lehetőség a bolt melletti kapualjon keresztül az udvari parkolóban van.

Kedves Látogató!

Ha hozzánk fordul, akkor nem csak a tökéletes kávégéppel lehet gazdagabb, hanem az esetleges későbbi javítások, szervizelési munkálatok során is bizalommal fordulhat tapasztalt csapatunkhoz. Amit mi tudunk kínálni az Ön számára:

MY COFFEE - KÁVÉGÉP CENTER: Szombathely, Mátyás király út 34.

Tel.: 06 70 265 43 23 (szerviz és értékesítés)

   Nyitvatartás: hétfő: 07:30-16:30; kedd-szerda-csütörtök: 08:00-16:00; péntek: 08:00-14:00; szombat-vasárnap: zárva

   Parkolási lehetőség a bolt melletti kapualjon keresztül az udvari parkolóban van.

A szervizelés esetében az olyan típusok, mint a Saeco, Spidem, Gaggia, Miostar, Delonghi, Jura, Rotel, Solis számunkra nem jelentenek kihívást, hiszen ezen gépeket jól ismerjük, ezért gyorsan és hatékonyan javítjuk is. Ez viszont még nem minden, ugyanis mindegyik géphez tudunk bontott alkatrészt is biztosítani.

Számunkra kiemelt jelentőséggel bír ügyfeleink elégedettsége, így a felújítás során alapos és gondos munkát végzünk, avagy nem csak felületi újítást végzünk a gépeken, hanem azokat szét is szedjünk, az alkatrészeket megtisztítjuk, ha szükséges akkor kicseréljük. A vízkőtelenítés-, zsírtalanítás és teljes külső-belső tisztítás minden esetben adott. 
A javítás során természetesen igyekszünk gyors munkát kínálni. Ennek időtartamát természetesen befolyásolhatják olyan tényezők, mint a hiba mértéke, a szükséges alkatrész pótlása, vagy az alkatrész beszerzése. Minden elvégzett javításra 3 hónapos szerviz-garanciát biztosítunk.

Hogy Ön valóban egy modern és minden elvárásnak megfelelő gépet kapjon kézhez lehetőség van az analóg kávégépekbe az adagszámláló beépítésére is.

Lepje meg magát és családját minden egyes reggel az isteni kávé élményével, a szuper kávégépek ebben tudnak segíteni!